Фан-клуб группы Moving Heroes. Последние Новости, Статьи, Фото и Видео.

moving-heroes-fanclub.ru

ВКонтакте

Facebook

Дискография CD

  • 2007 Golden Times
  • 2009 Crazy (сингл)
  • 2009 Born To Win
  • 2010 Life Is Hard (сингл)
  • 2010 Born To Win (Ukrainian release)
  • 2012 Danger! Angel... (сингл)
  • 2014 Shadow (сингл)

DVD

  • 2010 Moving Heroes TV Presents
  • 2012 Concert at Ice Palace Arena Live 27.10.2011

Digital

  • 2011 Angel's Dream (Single)
  • 2011 Dangerous And Real (Single)

Видеография

  • 2007 You Are My Angel And My Devil
  • 2009 Crazy
  • 2009 Crazy Remake
  • 2009 You Are My Angel And My Devil New Version
  • 2010 Life Is Hard
  • 2010 Country Of The Sun
  • 2011 Angel's Dream
  • 2012 Dangerous And Real

Do you really know the sounds of thirty cents,
If that`s all you have in this Wonderland?
Guess, what have I thought, looking in your eyes,
When you said to me, said it twice:


It`s not good enough - not good enough.
Voice is bad and gruff - not good enough.
What you want is tough - not good enough.
Really, it`s not good enough.

It`s not good enough - your dress, your face.
It`s not good enough - no time, no place.
It`s not good enough - I won`t agree,
It`s not good enough to me.

It`s not good enough - it`s forever so.
You can try again - you can try no more.
I`ll be very glad, if you leave me free
Only that is good, good enough to me.

 

Once I took a place that was always free.
And you told your friends: «They get down to me».
When we talked you were genial for a while,
Even said to me: «Keep your smile»

Знаешь ли ты звук тридцати центов,
Когда это все, что у тебя есть в этой Чудо – Стране?
Догадайся, что я чувствую, глядя в твои глаза,
Когда ты сказал, сказал дважды:

Это недостаточно хорошо –
Твоя одежда и твое лицо.
Это недостаточно хорошо –
Ни место и не время.
Это недостаточно хорошо –
Я не соглашусь
Это недостаточно хорошо для меня.
Это недостаточно – и так будет всегда.
Это недостаточно – ты можешь пытаться снова
Или уже не пробовать.
Я буду очень рад, если ты оставишь меня
Только это будет хорошо
Достаточно хорошо для меня.

Однажды я занимаю то место,
Что было всегда свободно.
И ты говоришь своему другу –
«Как же это досадно!»
А когда мы беседуем,
Ты бросаешь мне: «Все ведь хорошо, улыбайся!»